Αφγανιστάν Σήμερα - Αφγανιστάν: "Μαίνεται πόλεμος" με τους Ταλιμπάν, σύμφωνα ... - Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Αφγανιστάν Σήμερα - Αφγανιστάν: "Μαίνεται πόλεμος" με τους Ταλιμπάν, σύμφωνα ... - Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης.

Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ... from www.pagenews.gr
«έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους». Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα.

Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα.

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Πήγε στην χώρα του για να. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν.

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα »

Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ...
Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ... from media.real.gr
Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Η στιγμή της επίθεσης στο αεροδρόμιο της καμπούλ Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. «συμμερίζομαι την ομόφωνη ανησυχία σχετικά με την. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες.

Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Στρατιωτικά αεροσκάφη με διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Πήγε στην χώρα του για να. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των.

Χάος κι αβεβαιότητα στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των ...
Χάος κι αβεβαιότητα στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των ... from kanali6.com.cy
Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η στιγμή της επίθεσης στο αεροδρόμιο της καμπούλ Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Πήγε στην χώρα του για να. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν.